Het ♥ van Blender

Tijdgebrek, we kennen het allemaal. Nog snel een cadeautje kopen voor een partijtje, daarna racen naar de kapper om uiteindelijk toch nog te laat bij je lunchafspraak te zijn… Je wilt het allemaal, maar het is zo lastig te combineren. Hier liepen Rolien en Eline, beiden moeder van drie kleine kinderen, regelmatig tegenaan en op zoek naar een gezellige en relaxte plek in Amsterdam-Zuid waar ze met vrienden én kids een broodje konden eten, maar ook winkelen, werd Blender Kids Conceptstore & Café bedacht. Foodlover Tessel werd aangetrokken, het perfecte pand werd gevonden en Blender was een feit!

Maar het verhaal eindigt niet hier. De kids van Rolien en Eline gingen naar school en beide onderneemsters wilden een andere kant op. Wat nu? Daar kwam Menno, als kersverse pappie, met zijn zoontje Lodewijk om de hoek kijken. Samen kwamen ze vaak bij Blender de boel op stelten zetten. Menno die uit de media en bouw komt was ondertussen toevallig aan het kijken naar een eigen soortgelijk project en klopte bij de dames van Blender aan om te kijken of er een samenwerking mogelijk was. Toen zij lieten weten dat ze geen vervolg aan Blender wilden geven was het nieuwe hart van Blender geboren.
Met Menno aan het hoofd heeft Blender nog een stapje gedaan in een mooiere toekomst. Want daar doen we het uiteindelijk toch voor; voor de toekomst van onze nieuwe generaties! “Alles wat we bij Blender verkopen heeft een eigen verhaal: van rompertjes van Most Hunted, en de flesjes Earth Water tot aan de Boeren van Amstel en de komkommers die we liever een deurtje verder halen waar er geen plastic omheen wordt meeverkocht.” Blender moet een feest zijn voor ouders en kind/ baby.

WAAR U ONS KUNT VINDEN

Ruysdaelstraat 11
1071 WX Amsterdam
020 845 2615
info@blenderamsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN

ma t/m zat van 9.00 – 17.30
zon 10.00 – 17.30

PARKEREN

voor de deur is voldoende plek voor je (bak)fiets